Menu
Aperitief
Assortiment van aperosnacks op een bordje …………16€
Voorgerechten
Pompoensoep ……………………………11€
Bloemkoolsoep met Comté kaas en een ‘Oeuf Parfait – 64°’……………………………………..13€
Mimosa Ei……………………………………….13
‘Salade Bergère’ met appels en walnoten, versie “La Maison” ………………………….€
Risotto met vergeten groenten…………….18€
Tartaar van kabeljauw met avocado en mangocoulis ……………………………………………19€
Gebakken Sint Jacobsschelpen met gekarameliseerd witloof en citrusvruchten……25€
Hoofdgerechten
Zelfgemaakte hamburger van puur rundvlees ……….19€
Vegan burger……………………………………………..19€
‘Tatin’ van wintergroenten ………………………….19€
‘Boeuf Bourguignon’ met fricassee van cantharellen………………………………………………………24€
Gestoofde lamsschenkel met rozemarijn en zwarte knoflook ………………………………………………….26€
Tartaar van kabeljauw met avocado en mangocoulis …………………………………………………….29€
Gebakken Sint Jacobsschelpen met gekarameliseerd witloof en citrusvruchten…………………………35€
Vis van de dag met seizoensgroenten en gepureerde zoete aardappel………………………………T/Jr*€
‘Filet Pur’ van het rund, geflambeerd met zwarte peper………………………………………………………34€
Bijgerecht naar keuze : frietjes, aardappelpuree of gratin dauphinois
*Als u een allergie hebt, laat het ons weten.
Nagerechten/Desserts
Dame Blanche (Vanille-ijs met warme chocoladesasus)…………………………………..10
Crème brulée ‘à la rose’…………………..12€
‘Poire Belle Hélène’ nieuwe stijl …………..12€
Koffie en lekkernijen van La Maison…………….14€
Irish Coffee €9
Belgische Koffie………………………………….13€
KINDERMENU – 15€
Spaghetti bolognaise / Kippefilet met appelspijs /Fish and chips met huisgemaakte tartaresaus