Ontdek het Resort Your Nature
Boek Nu
23 juni 2024
24 juni 2024
1
Book a stay

Herbronnen zonder toegevingen

De Your Nature filosofie

In Your Nature komen comfort, design en ecologie samen om u uitzonderlijke momenten te laten beleven. Alles hier nodigt uit tot rust, sereniteit, duurzaam toerisme, beweging, prikkeling van de zintuigen, terugkeer naar harmonie en contact met de echte natuur.

 

“Deze gronden behoren historisch gezien tot onze familie. We hebben er al onze energie in gestoken om er een bestemming van te maken voor een ongezien verblijf, gericht op de natuur. Welkom op dit exclusieve domein van 280 hectare met meren en bossen, ervaringen en emoties.”

Edouard de Ligne, CEO Your Nature.

Bewegen, voelen, herbronnen

Your Nature is een prachtige plek vol mogelijkheden met een uniek karakter. Beschermd door de bomen, beschut door de varens, tot rust komend door de weerspiegeling van het water, gewekt door vogelgezang… Als gast van Your Nature herademt u met uw familie, geniet u met vrienden, doet u nieuwe energie op in uw eentje of valt u verliefd in slaap.

 

Het domein, meren, een verwarmd binnen- en buitenzwembad, natuurpaden, restaurants en bars, ze vormen een buitengewone omgeving. In de lucht, op het land en op het water, biedt Your Nature u een terugkeer naar uzelf, naar het echte, naar het mooie.

Een autovrije levensstijl

  Your Nature is niet toegankelijk voor motorvoertuigen of eigen vervoer. Elektrische buggy’s, fietsen, fietsen…

Een ecoverantwoordelijke aanpak

  Respect voor de natuur zit in het hart van onze waarden en in onze…

Een uitzonderlijke omgeving / Plan

  Het Eco-Resort ligt midden in 280 hectaren natuur. Hier heerst de natuur. Het terrein…

Een lokale benadering

  We gaan een echt partnership aan met onze lokale producenten die we zorgvuldig kozen…