Online booking

Book a stay

Schenk de natuur

Schenk een cadeaubon voor een verblijf in het hart van Your Nature

Schenk de sleutel voor een ontsnapping zonder toegevingen! En omdat niemand uw naasten zo goed kent als uzelf, bepaalt u de inhoud. Een romantische nacht in The Lodge met een ontbijt op de kamer en ’s avonds een diner op restaurant? U beslist! Een verblijf met vrienden gedurende twee tot drie nachten in de boomhut van The TreeLoft? U kiest!

Geldigheidsduur
Your Nature-cadeaubonnen zijn geldig voor een te plannen verblijf tot 1 jaar na de aankoopdatum, afhankelijk van beschikbaarheid. De cadeaubonnen kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Een Your Nature-cadeaubon kopen
De Your Nature-cadeaubon kan worden gekocht via het callcenter van Your Nature, per telefoon op +32 (0)69 31 31 31, van 9.30 tot 17.00 uur, van maandag tot vrijdag, of per e-mail op reservations@yournature.be.
U kunt zelf de waarde van de Your Nature-cadeaubon bepalen, met een minimum van 100 euro.

Mijn Your Nature-cadeaubon gebruiken
Neem contact op met de reserveringsafdeling van Your Nature met het nummer van uw Your Nature-cadeaubon, de naam van de begunstigde die op de bon vermeld staat en de gewenste verblijfsdata. Telefoon: +32 (0)69 31 31 31, tussen 9.30 en 17.00 uur, of stuur een e-mail naar reservations@yournature.be. De waarde van uw cadeaubon wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw verblijf in Your Nature.