Online booking

Book a stay

Zin om deel uit te maken van het team van Your Nature? Een straffe ploeg enthousiaste en gemotiveerde collega’s versterken, spreekt u wel aan? Bekijk dan zeker hieronder onze vacatures en stel u kandidaat of solliciteer spontaan. Mail naar jobs@yournature.be.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SUPER CHEF-KOK of EXECUTIVE CHEF posted on 23 juni 2021

Voor de opstart en  realisatie van een ambitieus Food concept in een te nieuw te openen uniek Eco-resort in Henegeouwen starten wij met de recrutering van onze:

 

SUPER CHEF-KOK of EXECUTIVE CHEF

In samenspraak met de directeur F&B werkt hij een uniek eigentijds foodconcept uit en zorgt hij voor de dagelijkse vertaling daarvan doorheen het volledige F&B aanbod in het resort.

Voor deze functie  zoeken wij iemand  die de kennis en ervaring, de  ambitie en de energie heeft om dit mee vorm te geven en uit te bouwen , en er zijn stempel op te drukken !

Taken & verantwoordelijkheden

 

De Chef kok is operationeel eindverantwoordelijke voor het ganse F&B aanbod op ons resort ! Hij is verantwoordlijk voor de keukens van drie  restaurantpunten én voor de centrale keuken

Hij organiseert alle F&B activiteiten voor het ontbijt, lunch, diner en seminaries. Alsook voor de productie van een aantal producten voor onze shop !

  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van alles wat er op de verschillende verkoopspunten wordt geproduceerd en geserveerd
  • Hij maakt de planningen voor het ganse keukenteam op en bouwt een sterk team uit
  • Hij weet zijn team te motiveren en zorgt voor een aangename, productieve werksfeer in de keuken
  • Hij is verantwoordelijk voor de financiele objectieven inzake food- en labourcost
  • Je staat in dagelijks contact met onze leveranciers en gaat steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten
  • Hij is verantwoordelijk voor de inkoop van producten en het stockbeheer
  • Hij is verantwoordelijk voor de verwerking van die producten die van eigen kweek komen
  • Hij zorgt voor een nauwgezette monitoring van de HACCP normen

Vermits wij structureel willen inzetten op de horeca-opleidingen samen met bestaande opleidingscenta moet de chef-kok ook iemand zijn die dit goed kan kaderen binnen de operationele werking van zijn keuken : Hij zort voor de interne opleiding bij het keukenteam en stimuleert vakontwikkeling

Profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar : zeer ambitieuze  sterke  dynamische persoon die dit project mee vorm kan en wil geven !  Een Chef kok met een brede  gastronomische achtergrond én ervaring met  grote volumes en de daarmee gepaard gaande logistiek op ons uitgebreid domein.

 

  • Hij heeft een grote hedendaagse culinaire kennis
  • Hij heeft een passie voor een no-nonsense internationale gastronomische productkeuken

Hij begrijpt het werken met locale actoren en producten

  • Hij heeft een grote stressbestendigheid en de gave om in alle omstandigheden sereen en adequaat te reageren
  • Hij heeft de touwtjes in handen en geeft de perfecte leidingaan het keukenteam met de nodige coaching en bewaart het overzicht over het hele departemen
  • Hij kant mensen in opleding integreren in zijn werking en deze daardoor naar een hoger niveau tillen
  • talenkennis van FR/NL EN is zeer belangrijk en indien niet volledig aanwezig moet de wil er zijn om dit snel te realiseren

 

 

je hebt vooral de onweerstaanbare drang  om mee u schouders onder dit project te zetten

 

Geïnteresseerd? Graag uw cv en motivatiebrief naar het volgende adres: jobs@yournature.be

Send your resume!