Online booking

Book a stay

Een uitzonderlijke omgeving / Plan

 

Een ecoresort te midden van 280 hectare natuur. Hier heerst de natuur. Het terrein strekt zich uit over een beschermd bosgebied. Water maakt integraal deel uit van de omgeving, met als meesterwerk het uitgestrekte bassin van de Grand Large dat verbonden is met het kanaal en zeven waterplassen die harmonieus verdeeld zijn over het terrein. Rivieren, meren en vijvers die door de eeuwen heen gevoed zijn met regenwater. Zwanen en wilde eenden hebben er zich op natuurlijke wijze gevestigd.

Rijk aan een unieke en ongerepte biodiversiteit, herbergt ons bos talrijke boomsoorten. Geen enkele boom werd gekapt bij de ontwikkeling van Your Nature. Het domein kenmerkt zich door de aanwezigheid van beuken, kastanjes, eiken, berken en soorten zoals de bosanemoon en de boshyacint. Hier past de habitat zich harmonieus aan zijn omgeving aan.

Bij de vijver is de rijke bodem bedekt met sierplanten. Op andere delen van het terrein kan men een eikenbos vinden   en ten zuiden van het bos berken, espen, ceders en wilgen.

Dit met oude bomen beplante domein  is een ideale leefomgeving voor de bosuil. Ook klein wild zoals konijnen en fazanten, vele zeldzame vogels en grotere dieren zoals herten voelen zich hier thuis.