Vanaf juni 2022
The Bazaar
Boek Nu
21 januari 2022
22 januari 2022
1
Book a stay

The Bazaar

Opening gepland voor juli 2022

 

Een plek om te wonen in het hart van Uw natuur. Naast het zwembad combineert The Bazaar in dezelfde ruimte een Bar Lounge en een restaurant met authentieke keuken, soms geïnspireerd door Italië. Het minimalistische en gastronomische menu, dat altijd wordt bepaald door de natuur en de seizoensproducten, is essentieel. De ware smaak van bistronomie in zijn edelste uitdrukking.

s Morgens vult de geur van versgebakken brood de zaal, om plaats te maken voor de geur van de pizzaoven en vers gebak.

 

 

Ontbijtbuffet: 24 €/volwassene, 15 €/kind*.
All-you-can-eat lunch exclusief drankjes: € 20/volwassene, € 13/kind
All-you-can-eat avondmaaltijd exclusief drankjes: €22/volwassene, €14/kind

 

* Onze ontbijtformule garandeert u, zodra u online reserveert, een tafel voor uw ontbijt in onze restaurant La Maison. Onze halfpension formule garandeert u het ontbijt en het avondmaal in restaurant La Maison.

Een essentiële plek om te leven in het hart van Uw natuur. Naast het zwembad combineert The Bazaar in dezelfde ruimte een Bar Lounge en een restaurant met authentieke keuken, soms geïnspireerd door Italië. Het minimalistische en gastronomische menu, dat altijd wordt bepaald door de natuur en de seizoensproducten, is essentieel. De ware smaak van bistronomie in zijn edelste uitdrukking.

s Morgens dringt de geur van versgebakken brood de kamer binnen, om plaats te maken voor die van de pizzaoven en vers gebak.

Tussen de tafels vindt u de sfeer van de gemeenschappelijke plaatsen van de dorpen, waar vrienden dat nooit eindigende spelletje biljart of tafelvoetbal naspelen.

Ontbijtbuffet : 19 €/volwassene*
Lunch van : 10 € /volwassene
Thema-avondmaaltijd: 25 €/volwassene
Trattoria' avondmaaltijd: 12 € / volwassene
Maaltijd "Het beste van de Bazaar": 20 € / volwassene

 

* Onze ontbijtformule garandeert u, zodra u online reserveert, uw tafel voor uw ontbijt in het restaurant The Bazaar. Onze halfpension formule garandeert u het avondmaal in het restaurant La Maison en het ontbijt in het restaurant The Bazaar

Fotogalerij